Like ons!
'Gelijk aan Marco Pantani, die iedereen van wielrennen liet houden, of ze nu fan waren of niet'

Algemeen nieuws

'Gelijk aan Marco Pantani, die iedereen van wielrennen liet houden, of ze nu fan waren of niet'

Wielerliefhebbers stonden zaterdag op de banken toen Vincenzo Nibali het naderende peloton te snel af was. Ook vanuit de wielerwereld zelf komen positieve reacties op de actie van de 'Haai van Messina'.

Eddy Merckx, die ook de moeite nam om Nibali na afloop te bellen, stelt dat de manier van koersen van Nibali leek op de tijden van vroeger. 'Hij start altijd om het goed te doen en houdt niet in', zegt hij tegenover La Gazzetta dello Sport. Dat Milaan-Sanremo gewonnen wordt door een renner die de Giro en de Tour reeds won, dat is geweldig nieuws voor het wielrennen. Dat is waarom iedereen een zege als deze toejuicht.'

Brent Copeland, algemeen directeur bij Bahrain-Merida, zag de zege niet aankomen. 'Het is ongewoon dat een klassementsrenner Sanremo wint. Ik heb nergens zijn naam gezien als mogelijke winnaar. Iedereen zat aan de buis gekluisterd in die laatste kilometers, het was geen sprint zoals iedereen had verwacht. Het was gelijk aan Marco Pantani, die iedereen van wielrennen liet houden, of ze nu fan waren of niet', zegt hij bij VeloNews.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven