Like ons!
Chaves en Van Garderen opvallend mat: 'Voel me oké, maar vraag het me nog eens op zondag'

Algemeen nieuws

Chaves en Van Garderen opvallend mat: 'Voel me oké, maar vraag het me nog eens op zondag'

Esteban Chaves denkt niet dat hij mee kan doen in het klassement in de Ronde van Catalonië. De winnaar van de Herald Sun Tour wijst Adam en Simon Yates aan als kopmannen van Mitchelton-Scott.

'De ploeg zal hen steunen en met hen gaan we voor een goed klassement', vertelt hij aan Cyclingnews. 'Ik voel me oké, maar vraag het me nog eens op zondag hoe ik me voel. Catalonië is altijd een zware wedstrijd, want iedereen is supergemotiveerd.'

Een opvallend matte houding van Chaves, die in Parijs-Nice tot aan een val toch erg sterk reed. De kleine klimmer richt zich vooral op de Giro d'Italia. Na de Ronde van Catalonië gaat hij op trainingskamp, waarna hij rechtstreeks naar Israël vliegt. Daar wordt in mei de Giro gestart.

Van Garderen
Ook Tejay van Garderen blijft wat terughoudend als het om zijn klassementsambities in Catalonië gaat. 'Ik leg mezelf niet te veel druk op', vertelt hij na een val in Parijs-Nice. 'Dat was pech, maar de vorm is goed. Ik wil een goed resultaat halen. Maar Movistar is de te kloppen ploeg met Alejandro Valverde en Nairo Quintana. Mitchelton-Scott heeft ook drie kaarten om te spelen.We moeten zien wat het weer doet, misschien kunnen we de bergen niet eens in. Ik ben echter gemotiveerd en als ik hier rij, doe ik dat niet om in het peloton te zitten.' (foto: Mitchelton-Scott)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven