Like ons!
Teuns heeft sterk team om zich heen in Waalse Pijl: 'Zullen goed moeten zitten bij de Muur'

Algemeen nieuws

Teuns heeft sterk team om zich heen in Waalse Pijl: 'Zullen goed moeten zitten bij de Muur'

Dylan Teuns is de kopman voor BMC woensdag in de Waalse Pijl. De sterke Belg krijgt onder andere steun van Damiano Caruso, Alessandro De Marchi en Simon Gerrans. 'Dylan is vol zelfvertrouwen en rijdt zelfs beter dan op dit moment vorig jaar. Die ervaringen kan hij gebruiken om goed te presteren. We hebben een goed team om hem tot in de finale te begeleiden', zegt zijn ploegbaas Stewart Jackson in een persbericht.

'Het parcours van de Waalse Pijl is veranderd met twee nieuwe klimmetjes in de eerste honderd kilometer dus het is waarschijnlijk lastiger te overzien wat er in de wedstrijd gebeurt. Maar ik denk dat het te weinig van invloed zal zijn op de wedstrijd. Die zal waarschijnlijk pas op de Muur van Hoei losbarsten', zegt Jackson.

Teuns is zelfs helemaal klaar om te vlammen. 'De klassiekers zijn altijd speciale wedstrijden. Ik ben erg gemotiveerd en ik voel dat we de omstandigheden hebben gecreëerd die we nodig hebben. Deze wedstrijd past me en ik zal goed moeten zitten op de Muur om een goed resultaat te bereiken. Ik heb er zin in.'

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven