Like ons!
Instructie: Zet 'In de Leiderstrui' bovenin jouw Facebook-tijdlijn en mis niets meer!

Algemeen nieuws

Instructie: Zet 'In de Leiderstrui' bovenin jouw Facebook-tijdlijn en mis niets meer!

Is het je opgevallen dat de pagina's die jij leuk vindt steeds minder vaak op jouw Facebook-tijdlijn verschijnen? En valt het je op dat je aan het einde van de dag een post langs ziet komen en denkt: "Hé, die pagina heb ik vandaag gemist."? Daar kun je iets aan doen. Zorg ervoor dat In de Leiderstrui in jouw tijdlijn aanwezig is en mis niets meer van het laatste wielernieuws!

Wat is er aan de hand? Nou, Facebook heeft begin dit jaar een nieuw algoritme verzonnen. Hiermee zorgt het ervoor dat posts van familie en vrienden vaker langskomen en pagina's die leuk gevonden worden minder vaak. Een prima zet voor mensen die zich afvragen waarom ze alleen nog naar grappige memes van humoristische pagina's zitten te kijken. Slecht nieuws voor bijvoorbeeld de wielervolger.

Want jij wil toch ook zo snel mogelijk op de hoogte zijn van het nieuws uit het peloton? In de Leiderstrui zet iedere twee uur het belangrijkste, leukste of opvallendste artikel op zijn pagina. Je kunt er nu heel makkelijk iets aan doen om deze niet meer te missen. Wat precies?

- Ga via jouw profiel naar de pagina van In de Leiderstrui op Facebook. Je ziet bij een geladen pagina onder de omslagfoto meteen de drie opties "Vind ik leuk", "Volgend" en "Delen" staan.

- Klik op "Volgend" en kijk bij "In je nieuwsoverzicht".

- Normaal gesproken staat er een vinkje voor het woord "Standaard". Verander dit door "Als eerste weergeven" aan te klikken.

- Je zult merken dat wanneer je jouw tijdlijn bekijkt, de laatste één of twee posts van In de Leiderstrui bovenaan komen te staan. That's it! 

We hopen je terug te zien op onze Facebookpagina! Vind je ons nog niet leuk? Dan kun je dat hier nu meteen doen. Enjoy!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven