Like ons!
Sla nu jouw slag en stap op: Korting op UCI-goedgekeurde B'TWIN racefiets bij Decathlon

Algemeen nieuws

Sla nu jouw slag en stap op: Korting op UCI-goedgekeurde B'TWIN racefiets bij Decathlon

Heb jij Giro-kriebels? En heb jij ook zo'n zin om te fietsen als je dagelijks het peloton aan het werk ziet? Decathlon speelt perfect in op die wens met een groot aanbod aan B'TWIN racefietsen, met hier en daar mooie kortingen!

Zoals eerder dit jaar gesteld in ons bericht over het aanbod racefietsen, kunnen racefietsers in alle prijsklassen terecht bij Decathlon. De beginners kunnen perfect uit de voeten met de instapmodellen, de sportievelingen kunnen terecht in het duurdere segment. Decathlon verkoopt zelfs racefietsen die door de UCI zijn goedgekeurd voor wedstrijden.

Denk bij de instapmodellen bijvoorbeeld aan de Triban 500 van B'TWIN. Deze racefiets is geschikt voor ritten van een uur tot twee uur en dus perfect voor de beginnende fietser. Ook van het prijskaartje hoef je niet te schrikken, want voor 449,99 euro ben je al de trotse eigenaar. 

Maar ook voor de kilometervreter zijn er mooie modellen beschikbaar. De Ultra 920 van B'TWIN met aluminium frame kost nu 1.100 euro en dus bespaar je maar liefst 149,99 euro. Deze fiets is door de UCI goedgekeurd voor wedstrijden. 

Met de Roadr 920 van B'TWIN ga je nog één stapje verder, want deze fiets is echt gemaakt voor de fanatieke renners. Met een Ultegra-set van Shimano beschik je over hoge kwaliteit onderdelen en er zijn de nieuwste wielen van Mavic Cosmic Elite 17 C onder gezet. Voor 1.299,99 euro hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw materiaal!

20% korting op de Giro-fietsschoen
Voor de tientallen andere modellen racefietsen in alle prijsklassen verwijzen we je graag door naar de online shop van Decathlon. Ook wijzen we je graag op de laatste kans om de Giro-fietsschoen met 20% korting te bestellen, waarmee je dus 14 euro bespaart!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven