Like ons!
[Update] Team Sunweb bevestigt: Dumoulin én Oomen aan de start voor Hammers Series

Algemeen nieuws

[Update] Team Sunweb bevestigt: Dumoulin én Oomen aan de start voor Hammers Series

Tom Dumoulin doet mee aan de Hammer Series in Lumburg. Dat heeft de organisatie bevestigd. Het evenement is op 1 juni en er zullen twaalf WorldTour-ploegen aan de start verschijnen, evenals vier ProContinentale ploegen.

De Hammer Series worden afgetrapt met een klimkoers, waarna op 2 juni de sprintwedstrijd is en op 3 juni de ploegenachtervolging het evenement afsluit. Naast Dumoulin komt Sunweb met onder meer Sam Oomen, Edward Theuns en Louis Vervaeke.

Ook onder meer Robert Gesink, Danny van Poppel, John Degenkolb, Caleb Ewan, Yves Lampaert, Sonny Colbrelli, Tim Wellens, Greg van Avermaet en Richie Porte zijn van de partij. Eind mei worden de Hammer Series gehouden in Stavanger. In oktober is Hongkong de organiserende plaats.

Update - 14.45 uur (28 mei 2018)
Tom Dumoulin en Sam Oomen starten inderdaad bij de Hammer Series in Limburg, zo bevestigt zijn ploeg in een persbericht. De twee Nederlanders krijgen in hun 'thuiswedstrijd' steun van Louis Vervaeke, die ook de Giro reed. Verder staan er vier 'frisse' renners aan de start. Dumoulin en Oomen zullen alleen worden ingezet voor de klimdag op vrijdag.

De ploeg:
Tom Dumoulin 
Jai Hindley 
Sam Oomen 
Michael Storer
Edward Theuns 
Louis Vervaeke
Max Walscheid

(Foto: Team Sunweb)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven