Like ons!
Bouhanni ruziet door: 'Wat moet ik met een sprinter die mijn beslissingen niet accepteert?

Algemeen nieuws

Bouhanni ruziet door: 'Wat moet ik met een sprinter die mijn beslissingen niet accepteert?

Cedric Vasseur is niet blij met de uitspraken van Nacer Bouhanni, die vlak voor de Tour de France zei dat hij zelden contact heeft met iemand binnen Cofidis. De Franse sprinter werd gepasseerd voor de Tour en daardoor zijn de verhoudingen nog meer op scherp gezet.

'Hij heeft geklaagd dat hij nooit een echt gesprek met mij heeft gehad, maar dat is niet waar. We hebben in december gesproken', vertelt Vasseur erover in L'Equipe. 'Hij zei toen tegen mij dat ik zijn vader moest aannemen en in februari, na zijn val in de Ronde van Dubai, stelde hij dat het een rotzooi was bij ons.'

Het hielp niet mee in de relatie, die al niet al te best was. Bouhanni liep er uiteindelijk de Tour door mis. 'In de Route d'Occitanie heb ik hem gevraagd om op dag één de sprint aan te trekken voor Christophe Laporte. Op de tweede dag zouden we het dan andersom doen. Maar dat wilde hij niet. Wat moet ik met een sprinter die mijn beslissingen niet accepteert? Het deed mij pijn toen hij tijdens Parijs-Nice tegen mij zei dat ik geen verstand heb van management en dat ik maar een tv-mannetje ben. Ik besta niet in zijn ogen.' (foto: Eurosport)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven