Like ons!
Gaviria kopieert voorbeeld: 'Korte antwoorden die hij geeft, dat is zoals Sagan het doet'

Algemeen nieuws

Gaviria kopieert voorbeeld: 'Korte antwoorden die hij geeft, dat is zoals Sagan het doet'

Iljo Keisse ziet dat Fernando Gaviria langzaam een beetje verandert nu hij een steeds grotere sprinter wordt. Volgens de renner van Quick-Step Floors, die zelf thuis zit met een longvliesontsteking, pikt de Colombiaan wat minder en probeert hij te leren van anderen, bijvoorbeeld Peter Sagan.

'Er zijn niet veel mensen van wie hij nog kritiek pikt. Alles lukt ook voor hem. Hij is na zijn handbreuk in de Tirreno weer beginnen te koersen in Californië en hij klopte meteen Sagan, Kittel... Op dat moment dacht hij dat het in de Tour net zo zou gaan. De Tour is nog iets anders. Maar kijk, nu heeft hij toch al twee ritten gewonnen', verklaart Keisse in Het Laatste Nieuws.

Sagan is een voorbeeld voor Gaviria, ziet ook zijn ploegmaat. 'Ze hebben dezelfde manager, ze wonen in Monaco, ze reizen veel samen. Voor de Ronde van Californië was Fernando met Sagan al in Lake Tahoe. Hij kijkt op naar Sagan en hij doet hem na. Ik zie het in zijn interviews. Hoe hij kijkt, de korte antwoorden die hij geeft, dat is zoals Sagan het doet.' (foto: Quick-Step Floors/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven