Like ons!
Excentrieke Pozzato: 'Ik heb alle vertrouwen in een rentree op het hoogste niveau'

Algemeen nieuws

Excentrieke Pozzato: 'Ik heb alle vertrouwen in een rentree op het hoogste niveau'

Filippo Pozzato hoopt nog twee jaar actief te zijn in het peloton. De 36-jarige Italiaanse coureur van Wilier Triestina-Selle Italia zegt in gesprek te zijn met twee WorldTour-ploegen om zijn loopbaan voort te zetten. 'Ik heb alle vertrouwen in een rentree op het hoogste niveau', meldt hij aan Wieler Revue.

'Ik ben momenteel met twee ploegen in gesprek. Voor de onderhandelingen is het beter om de teams niet bij naam te noemen', aldus Pozzato. De Italiaan werd in 2000 prof voor Mapei-Quick Step en wil een mijlpaal bereiken voor hij gaat stoppen. 'Ik wil de magische grens van twintig jaar prof bereiken en daarna is het genoeg geweest.'

Pozzato is bij zijn huidige ProContinentale formatie aangewezen op exotische koersen. Zo rijdt hij deze week de Tour of Qinghai Lake. 'Het is mooi om ook deze koersen eens een keertje van dichtbij mee te maken en te zien dat de sport in deze landen groeit, maar het is niet de manier waarop ik afscheid wil nemen. Ik droom nog van een Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en misschien wel een Giro d’Italia', aldus Pozzato. (foto: Social Media Pozzato)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven