Like ons!
Bahrain-Merida maakt komst Dennis officieel: 'Eén van grootste namen in WorldTour'

Algemeen nieuws

Bahrain-Merida maakt komst Dennis officieel: 'Eén van grootste namen in WorldTour'

Bahrain-Merida heeft Rohan Dennis binnen. De tijdritspecialist tekent voor twee seizoenen bij de ploeg, waar hij wordt aangekondigd als 'één van de grootste namen in de WorldTour'. 

Dennis' komst naar Bahrain-Merida was al een soort van officieus, maar nu dus ook officieel. De Australiër is sinds 2013 prof en de laatste vijf jaar was hij actief voor BMC. Daar liep zijn contract echter af. 'Dit maakt ons heel erg trots. Rohan voegt heel veel toe aan de ploeg. Hij is niet alleen één van de beste tijdrijders ter wereld, maar we geloven ook in zijn klassementsambities in grote rondes. Daar willen we graag in investeren', vertelt Brent Copeland, ploegbaas.

Dennis werd zestiende in de Giro d'Italia van dit jaar. Er is dus nog ruimte voor verbetering. 'Rohan is een echte prof op alle gebieden en we voelen dat hij perfect bij dit team past', aldus Copeland. Ook Dennis zelf komt aan het woord: 'De organisatie is eerlijk geweest over de plannen die ze met mij hebben en die zijn heel positief. Voor zover ik het zie, werken we toe naar dezelfde doelen. Ik ben benieuwd wat we samen kunnen bereiken en heb er heel veel zin in. Ik wil BMC bedanken, ik heb daar veel progressie gemaakt.' (foto: BMC)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven