Like ons!
Reactie-sectie onder artikelen bij In de Leiderstrui; discussieer mee over de koers!

Algemeen nieuws

Reactie-sectie onder artikelen bij In de Leiderstrui; discussieer mee over de koers!

Het is eindelijk zover: Gebruikers van de website www.indeleiderstrui.nl kunnen vanaf heden reageren onder artikelen! Discussieer vanaf nu mee onder onze berichten en plaats je comments onder onze populaire liveblogs. 

Reageren op In de Leiderstrui

Om te kunnen reageren, heb je eerst een account nodig op onze website. Die maak je heel simpel rechtsboven op de website aan. Daarna kun je onder de artikelen reageren. Geef je mening over de berichten of discussieer met andere gebruikers tijdens de koers in ons liveblog. Wie moet je opstellen in jouw Tourpooltje? Misschien kunnen jouw mede-wielerfans je helpen. Het gebruik van meerdere accounts is verboden.

Regels

Uiteraard hebben we wat regels als het gaat om reageren, want we willen het reactiegedeelte voor iedereen leuk houden. We hebben er een paar onder elkaar gezet, maar ze spreken natuurlijk voor zich:

1. Blijf beleefd en netjes: Niemand zit te wachten op scheld-reacties, getreiter, provocaties en gedoe. Discussieer op normale toon en probeer de emoties niet de vrije loop te laten. Uiteraard treden we op tegen mensen die schelden, trollen, pesten enz. 

2. Delen van illegale livestreams is verboden: Soms is het verleidelijk om even een link te delen naar een livestream van een koers die niet op televisie is, maar helaas is dit verboden. Natuurlijk mag je mede-gebruikers wijzen op het feit dat er beelden zijn via de NOS, Sporza of bijvoorbeeld de Eurosport Player. Illegale livestreams zijn echter niet voor niets illegaal.

3. Off-topic posts: Hou het onder een artikel bij de inhoud van het artikel. Gaat het over Dumoulin, dan zit niemand te wachten op een reactie over hoe stom Froome is. Hou het on-topic, dan hoeven wij niet in te grijpen. 

4. Aanstootgevende posts: Ook hier zijn grenzen. Niet iedereen hoeft te zien hoe een wielrenner helemaal open ligt en ook is de reactie-sectie niet bedoeld voor andere aanstootgevende posts op het gebied van seksualiteit of geweld. Hou het ook hiermee netjes.

5. Reclame verboden: We trekken ook een duidelijke lijn wat betreft het delen van links die commerciële uitingen bevatten. Het is prima om een nieuwsberichtje te delen in een reactie, maar hou het daar bij. Net als bij de punten 1 tot en met 4 worden reacties verwijderd als de regel niet wordt nageleefd.

6. Bannen: Wie zwaar over de schreef gaat of wie zich niet aan de regels houdt, kan een waarschuwing krijgen of zelfs direct een ban. Bij een waarschuwing hebben we het wel meteen over de laatste waarschuwing en volgt bij een volgende misstap een ban. 

Veel plezier!

2 reacties

 1. Merlingraphy

  Merlingraphy

  9 Aug 2018 om 20:20

  Leuk, nu helemaal een waardig alternatief op die andere wielersite! :)
 2. MarcelNL64

  MarcelNL64

  9 Aug 2018 om 15:40

  Mooi, altijd leuk meningen van andere liefhebbers te lezen!

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven