Like ons!
BMC loopt volledig leeg voor nieuw project, wie helpt Van Avermaet bij CCC?

Algemeen nieuws

BMC loopt volledig leeg voor nieuw project, wie helpt Van Avermaet bij CCC?

De zoektocht naar nieuwe renners bij het nieuw te vormen CCC levert vooralsnog vooral uitgaande transfers op. Al acht renners trekken na dit seizoen de deur achter zich dicht bij BMC. Ploegbaas Piotr Wadecki blijft rustig.

Tot dusverre is alleen bekend dat Greg Van Avermaet, Michael Schär, Nathan Van Hooydonck en waarschijnlijk ook Fran Ventoso blijven van het huidige BMC. Alessandro De Marchi verlengde vrijdag zijn contract met één jaar. Guillaume Van Keirsbulck (Wanty-Groupe Gobert) en Gijs Van Hoecke (LottoNL-Jumbo) komen verder het front versterken. Vanuit het huidige CCC maken Portugees Manuel Antunes en Pool Szymon Sajnok de overstap.

Wadecki gaf eerder al aan dat hij graag zo'n 22 á 24 renners wil in de ploeg en dus moet hij haast gaan maken. Vooralsnog is alleen de staf rond. 'Porte neemt één mecanicien en verzorger mee naar Trek-Segafredo, een andere verzorger trekt naar Katusha-Alpecin. De rest van het huidige personeel van BMC kan aanblijven. De weinige overgebleven plaatsen worden met personeel van de CCC-ploeg aangevuld', aldus Het Nieuwsblad. (foto: Team Sunweb)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven