Like ons!
CCC slaat met Pauwels belangrijke slag; renner Dimension Data tekent voor één jaar

Algemeen nieuws

CCC slaat met Pauwels belangrijke slag; renner Dimension Data tekent voor één jaar

Serge Pauwels verkast na dit seizoen van Dimension Data naar CCC. De nieuw te vormen Poolse formatie laat de 34-jarige Belg een eenjarig contract tekenen.

Pauwels was de afgelopen vier seizoenen actief bij het huidige Dimension Data. Ploegbaas Jim Ochowicz is blij met zijn komst. 'Serge is een geweldige toevoeging aan onze ploeg voor 2019. Het klassieke voorjaar wordt een groot doel voor ons en Serge heeft ervaring in Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije. Hij heeft ook zijn veelzijdigheid getoond in meerdaagse koersen, inclusief de winst in de Ronde van Yorkshire in 2017.'

Net als CCC is Pauwels benieuwd wat hij volgend jaar kan laten zien. 'Ik was niet van plan om te veranderen van ploeg. Ik heb vier mooie jaren gehad bij Dimension Data en de ploeg zal altijd een plek in mijn hart hebben. Maar toen deze kans voorbij kwam, voelde ik dat ik hem moest grijpen. Ik ben twee keer eerder ploegmaat van Greg (Van Avermaet, red.) geweest bij de Belgische nationale ploeg en we zijn goede vrienden. Ik ben blij dat we samen kunnen racen. Hij is niet alleen een geweldige renner vanwege zijn palmares, maar ook dankzij de manier van koersen.' (foto: QSF/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven