Like ons!
Grote vis voor BORA-hansgrohe; Schachmann komt over van Quick-Step Floors

Algemeen nieuws

Grote vis voor BORA-hansgrohe; Schachmann komt over van Quick-Step Floors

Maximilian Schachmann maakt de stap van Quick-Step Floors naar BORA-hansgrohe. De sterke Duitser won dit jaar een rit in de Giro, in de Ronde van Catalonië en in de Ronde van Duitsland. BORA-hansgrohe heeft nu met Pascal Ackermann, Emanuel Buchmann en Schachmann drie grote Duitse talenten onder contract staan.

Ploegleider Ralph Denk is vanzelfsprekend verheugd met de komst van Schachmann. 'In de eerste jaren in de WorldTour keken de mensen naar ons als het team van Sagan. Nu hebben we drie grote Duitse talenten in onze ploeg samenrijden. In de slipstream van Peter hebben de jonge jongens dit jaar laten zien dat de ploeg meer is dan alleen Sagan. Deze transfer is ook belangrijk voor onze Duitse roots. We willen succesvol zijn in de toekomst, niet alleen met Peter maar ook met onze Duitse talenten. Maximilian heeft potentie op alle terreinen. Ik kijk uit naar zijn ontwikkeling bij ons.'

Ook Schachmann is blij met de stap naar BORA-hansgrohe. 'Om als Duitse prof in een Duits team te rijden is perfect. Ik ben blij dat ik daar de komende twee jaar mag rijden. Het is veelbelovend hoe het team zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, zeker voor het Duitse wielrennen. Nu is het aan mij om er voor te zorgen dat ik onderdeel uit ga maken van het succesverhaal van BORA-hansgrohe.' (Foto: Quick-Step Floors/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven