Like ons!
SEG ziet weer renner vertrekken naar WorldTour-ploeg; Affini naar Mitchelton-Scott

Algemeen nieuws

SEG ziet weer renner vertrekken naar WorldTour-ploeg; Affini naar Mitchelton-Scott

SEG Racing Academy ziet weer een renner vertrekken naar een WorldTour-ploeg. Edoardo Affini maakt de stap naar Mitchelton-Scott. De opleidingsploeg heeft ondertussen een indrukwekkend track record. Zo staan volgend jaar ook Fabio Jakobsen, Cees Bol, Stephen Williams, Jenthe Biermans, Julius van den Berg, Koen Bouwman en Nick Schultz onder contract bij een WorldTour-formatie. Al deze renners kwamen in de afgelopen vier jaar uit voor de Nederlandse continentale ploeg.

Affini maakte dit jaar indruk door onder meer Italiaans kampioen te worden bij de beloften. Hij deed dat zowel op de weg als in de tijdrit. Ook de Europese titel tijdrijden voor beloften sleepte hij in de wacht. De proloog in de Giro Ciclistico d'Italia was eveneens een prooi voor de Italiaan.

Voor Affini is de stap naar Mitchelton-Scott een droom die uitkomt. 'Het is fantastisch dat ik de kans krijg om prof te worden bij één van de beste teams van de wereld. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst me gaat brengen. Ik heb hier een mooie kans om een nieuw hoofdstuk te starten en me door te blijven ontwikkelen na twee jaren bij SEG Racing Academy.' (Foto: Instagram Affini)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven