Like ons!
'LottoNL-Jumbo en Van Aert eens over contract 2019, maar wachten rechtszaak af'

Algemeen nieuws

'LottoNL-Jumbo en Van Aert eens over contract 2019, maar wachten rechtszaak af'

LottoNL-Jumbo staat er zeker voor open om Wout van Aert al in 2019 naar de ploeg te halen. Dat meldt Cyclingnews woensdagmiddag. Van Aert gaat met een eigen ploeg het veld in, maar over zijn wegseizoen is nog niets bekend.

Van Aert moet eerst in de rechtbank een zaak uitvechten met de ploeg waar hij zijn contract verscheurde; Veranda's Willems-Crelan. LottoNL-Jumbo zou op de eerste rij zitten. Als de zaak over is, kan Van Aert misschien vervroegd naar de Nederlandse formatie, waar hij reeds een contract per 2020 tekende. Ook is er een optie dat Van Aert per 1 januari transfervrij is, mits Van Aert zijn hakken in het zand blijft zetten bij zijn oude werkgever.

LottoNL-Jumbo en Van Aert zouden inmiddels een contract voor 2019 overeen zijn gekomen. LottoNL-Jumbo is hierbij bereid om extra geldbronnen aan te boren om één en ander mogelijk te maken. De ploeg wil niet openlijk reageren over een eventueel vierjarig contract, waar we het in dat geval over hebben. Met de nog aan te kondigen komst van Tony Martin zou het aantal renners met van de ploeg met Van Aert op 28 komen. (foto: interview VTM)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven