Like ons!
Dagwinnaars gingen allebei vroeg aan: 'Dacht dat het te ver was, maar hield vol'

Algemeen nieuws

Dagwinnaars gingen allebei vroeg aan: 'Dacht dat het te ver was, maar hield vol'

Sam Bennett en Sonny Colbrelli waren donderdag de twee renners met de grootste glimlach op hun gezicht. Bennett was voor de tweede keer te sterk in de Ronde van Turkije, Colbrelli won na een sprint Gran Piemonte.

'Ik dacht dat de laatste klim zwaarder zou zijn, maar ik voelde me comfortabel', vertelt Bennett over zijn sprintzege in Turkije. 'Het ging alleen de laatste 500 meter hard en ik kon eraan blijven hangen. De afdaling was snel en een boel jongens kwamen terug. Het was een gevecht voor het juiste wiel. Ik zat weer op de Quick-Step trein in de laatste 500 meter en ik besloot te gaan toen het op 220 meter wat stilviel. Ik dacht dat het te ver was, maar ik hield vol.'

Ook Colbrelli won, maar wel onder andere omstandigheden. De Italiaan was in de stromende regen het sterkst in Italië. 'Ik heb liever regen dan hoge temperaturen, dus dit was een voordeel voor mij. Ik kon me geen beter seizoensslot wensen. Mijn ploeggenoten hebben geweldig werk verricht, ik ben ze heel dankbaar. Ik ging vroeg aan en het leek te ver. Ik dacht alleen maar aan alles geven.' (foto: BORA-hansgrohe)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven