Like ons!
Vacature: In de Leiderstrui zoekt wielergekken ter versterking van de redactie!

Algemeen nieuws

Vacature: In de Leiderstrui zoekt wielergekken ter versterking van de redactie!

In de Leiderstrui is begin 2018 opgericht door en voor wielerfanaten, als opvolger van Wielerupdate. Om de Nederlandstalige wielervolgers zo goed mogelijk te blijven informeren en amuseren, zijn wij op zoek naar nieuwe redacteuren.

Als redacteur bij In de Leiderstrui is het belangrijk dat je snel en foutloos het laatste wielernieuws naar de volger brengt. Je beheerst de Nederlandse taal dan ook perfect en ook het Engels is voor jou niet vreemd. Andere vreemde talen zijn niet verplicht, maar daar scoor je wel pluspunten mee. Bovendien ben je bekend met de journalistieke regels voor berichtgeving en kun je blindelings je weg vinden op social media.

Tevens bezit je over de creativiteit om achtergrondverhalen te produceren en de nieuwsgierigheid om interviews af te nemen. De site is inmiddels tien maanden bezig, dus willen we met jou graag meer dan alleen het laatste nieuws brengen. Natuurlijk ben je helemaal gek van wielrennen en is niets of niemand in de wielerwereld jou onbekend.

Bij In de Leiderstrui maak je van jouw wielerhobby je werk! Je krijgt een betaalde parttime baan, waarin flexibele werktijden overeen te komen zijn. Je werkt voornamelijk vanuit huis en zal vooral worden ingezet in de weekenden en avonden.

Interesse om bij ons team te komen? Mail je CV en motivatie naar Marijn van den Berge via marijn@indeleiderstrui.nl!

(Foto: Team Sunweb / Cor Vos)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven