Like ons!

Algemeen nieuws

Dankbare De Jongh strijdlustig: 'Bedankt iedereen. I will be back!'

Hét wielernieuws vorige week was uiteraard de tijdelijke vermissing van Steven de Jongh. Zijn vrouw sloeg alarm toen De Jongh niet terugkeerde van een fietstochtje in het Spaanse Girona. Uiteindelijk werd hij  in de buurt van een klein ravijn langs de weg gevonden. De Jongh bedankte vandaag iedereen uitvoerig op Twitter die bij de zoekactie betrokken was.

'Een week geleden rond deze tijd waren familie en vrienden superblij met het nieuws dat ik gevonden was' begon de Nederlander zijn dankwoord. 'Dankzij mijn geweldige vrouw die zo snel reageerde en de hulp van onder meer de Catalaanse brandweer en Robert Gesink. Ik werd gevonden voor het slechte weer losbarstte. Ook bedankt aan Strava die iedereen in de juist richting wees, en Twitter waar de wielergemeenschap het bericht over mijn vermissing massaal retweette!'

'BEDANKT IEDEREEN', gaat De Jongh verder. 'Met mijn gezondheid gaat het de goede kant op. Het zal wellicht even duren om weer de oude te worden maar I will be back!', aldus de Nederlander. 

(Foto: social media Steven de Jongh)

 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven