Like ons!
[Update] Prachtig beeld: Stralende De Jongh loopt hard met goede vriend Boogerd

Algemeen nieuws

[Update] Prachtig beeld: Stralende De Jongh loopt hard met goede vriend Boogerd

Hét wielernieuws vorige week was uiteraard de tijdelijke vermissing van Steven de Jongh. Zijn vrouw sloeg alarm toen De Jongh niet terugkeerde van een fietstochtje in het Spaanse Girona. Uiteindelijk werd hij  in de buurt van een klein ravijn langs de weg gevonden. De Jongh bedankte vandaag iedereen uitvoerig op Twitter die bij de zoekactie betrokken was.

'Een week geleden rond deze tijd waren familie en vrienden superblij met het nieuws dat ik gevonden was' begon de Nederlander zijn dankwoord. 'Dankzij mijn geweldige vrouw die zo snel reageerde en de hulp van onder meer de Catalaanse brandweer en Robert Gesink. Ik werd gevonden voor het slechte weer losbarstte. Ook bedankt aan Strava die iedereen in de juist richting wees, en Twitter waar de wielergemeenschap het bericht over mijn vermissing massaal retweette!'

'BEDANKT IEDEREEN', gaat De Jongh verder. 'Met mijn gezondheid gaat het de goede kant op. Het zal wellicht even duren om weer de oude te worden maar I will be back!', aldus de Nederlander. 

Update - 16.10 uur (22 november 2018): De Jongh stapt weer op de fiets

Steven de Jongh stapt snel weer op de fiets, zo laat hij weten via Instagram. De Nederlander bedankt andermaal de mensen die dichtbij hem staan voor alle steun in de afgelopen weken. 'Het lichaam gaat vooruit. Gelukkig heb ik een geweldige vrouw, familie en vrienden om me heen. Bedankt andermaal voor de support de afgelopen zes weken. Zaterdag zal ik mijn eerste fietsrit op Zwift doen.'

Update II - 14.09 uur (23 november 2018): De Jongh loopt hard met Boogerd

Wekenlang moest hij herstellen van zijn crash in Girona, maar Steven de Jongh straalt weer. De Nederlander postte vrijdag een video op social media waarin hij aan het hardlopen is met vriend Michael Boogerd. Als we bedenken wat hij heeft meegemaakt, kunnen we hier nog extra van genieten. (Foto: social media Steven de Jongh)

Update III - 12:46 uur (24 november 2018): De Jongh's eerste fietstocht op Zwift afgerond

Zoals twee dagen geleden aangekondigd, heeft Steven de Jongh vandaag weer voor het eerst op de fiets gezeten, zo meldt hij op TwitterHij kijkt tevreden terug en zegt volgende week op dezelfde tijd zijn tweede herstelrit te verrijden. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven