Like ons!
Bennett slikte Landis-tweet over Kruijswijk in: 'Stevie was een held, net als Froome'

Algemeen nieuws

Bennett slikte Landis-tweet over Kruijswijk in: 'Stevie was een held, net als Froome'

George Bennett stond tijdens de Giro d'Italia in het middelpunt van de belangstelling toen hij de Finestre-aanval van Chris Froome grappend 'een Landis' noemde. In de Tour de France hield hij dan ook wijselijk zijn mond toen Steven Kruijswijk richting de Alpe d'Huez een indrukwekkende solo uit zijn benen schudde. 

'Weet je, ik wilde een tweet sturen met dezelfde strekking, maar iemand zei dat ik dat niet moest doen. Het was namelijk een geweldige en heroïsche aanval. Stevie ging bij iedereen de geschiedenisboeken in die dag. Hij was een held, net als Froome dat was in de Giro. Ook hij reed een heroïsche etappe', zo vertelt Bennett aan Eurosport.

Bennett wil naar de Tour

Of Bennett in 2019 zelf de Tour gaat rijden, weet hij nog niet. 'Ik hoop de Tour te rijden, want de Giro heeft drie tijdritten en de eerste week is niet zo interessant als de Tour. Er zijn veel hoogtemeters en we eindigen al snel op de Planche de Belles Filles. Ik vind het een geweldig parcours die ik dolgraag zou rijden. Het is aan de ploeg, die gaan bepalen wie waar gaat rijden. Ik weet alleen niet of het parcours van de Giro gunstig is voor mij.' (foto: printscreen Eurosport)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven