Like ons!
Ruijgh bergt zijn fiets op: 'Het is hoog tijd om de eer aan mezelf te houden'

Algemeen nieuws

Ruijgh bergt zijn fiets op: 'Het is hoog tijd om de eer aan mezelf te houden'

Rob Ruijgh houdt het voor gezien als professioneel wielrenner. Dat laat de 32-jarige Nederlander weten via zijn Facebook-pagina. 'Aan alles komt een einde', zo meldt hij.

Ruijgh was tot en met 2013 een gewaardeerde kracht binnen de ploeg van Vacansoleil-DCM. Via vier ploegen reed hij de afgelopen twee seizoenen nog voor Tarteletto-Isorex. Nu zat hij zonder ploeg en hakte hij een belangrijke knoop door. 'De laatste seizoenen heb ik keer op keer tegen het licht gehouden of het zinvol was om verder te gaan met m'n actieve wielerloopbaan.'

Lang was het antwoord op die vraag 'ja'. Nu kijkt hij vooral terug op een mooie wielercarrière, waarin hij op veel plekken kwam en in veel grote wedstrijden reed. 'Ik ben trots dat mijn harde werken heeft geloond en ik één van die uitverkorene ben geweest', zo schrijft Ruijgh, die bovenal altijd het plezier wilde behouden. Dat doet hij nu door af te bouwen. 'Samen met m'n gezin hebben we besloten dat het dan tijd begint te worden om af te bouwen en opzoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Ondanks de leuke en sympathieke aanbiedingen staat m'n besluit vast en is het hoog tijd om de eer aan mezelf te houden en terug te blikken op een fantastische tijd.' (foto: social media Ruijgh)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven