Like ons!
Lefevere stelde ma Evenepoel gerust: 'Zal hem behandelen als was het m’n zoon'

Algemeen nieuws

Lefevere stelde ma Evenepoel gerust: 'Zal hem behandelen als was het m’n zoon'

De ouders van Remco Evenepoel hebben een rotsvast vertrouwen in de loopbaan van hun zoon bij Quick-Step Floors. De piepjonge Belg krijgt alle steun vanuit huis, maar ook Patrick Lefevere zal een belangrijke rol gaan spelen in zijn leven.

Moeder Agna is blij met de signalen vanuit Evenepoels nieuwe ploeg. 'We hebben Remco begeleid tot op het punt waar we vandaag staan, maar straks bij Deceuninck-Quick Step laten we hem een beetje los. Dat durven we dankzij Patrick Lefevere. De stap is per slot van rekening niet klein: we skippen de beloftes en sluiten aan bij de profs', zo vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

'We hebben lang en veel gepraat met Lefevere. Hij zegt: 'Ik zal hem behandelen als was het m’n zoon.' Kiezen voor Patrick Lefevere is niet per se kiezen voor het meeste geld, wél voor het meeste vertrouwen. We stappen met z’n allen een nieuwe wereld in en we zullen zien wat dat geeft. Het kan lukken. Het kan mislukken. We zijn daar nuchter in. Maar we zullen altijd de eersten zijn die er staan. Ook als het minder gaat', aldus ma Evenepoel. (foto: Instagram Evenepoel)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven