Like ons!
Peiper wijst CCC Team op wat het heeft: 'Ze mogen Greg danken op hun knieën'

Algemeen nieuws

Peiper wijst CCC Team op wat het heeft: 'Ze mogen Greg danken op hun knieën'

Allan Peiper heeft enorm veel respect voor de manier waarop Greg Van Avermaet met zijn huidige ploeg is omgegaan. De Belg bleef geduldig en koos voor een toekomst bij CCC Team, de opvolger van BMC.

Peiper, die jarenlang met Van Avermaet werkte, koos zelf voor een stap naar UAE Team Emirates. 'Ze mogen Greg danken op hun knieën. ­Zonder hem was er geen ploeg geweest. Sponsors willen een kopman, zonder was CCC niet in het ­project gestapt. Alle respect dus voor Greg, hij heeft gewacht terwijl al de rest al was gevlucht', aldus de 58-jarige Australiër tegenover Het Laatste Nieuws.

Als laatste, vaderlijke advies zegt Peiper: 'Volgend jaar is hij de enige leider bij CCC. Dat is een enorme kans, want alles zal rond hem draaien. Ja, daar komt druk bij, maar daar kan hij mee om. Wat ik zou willen zeggen, is dat hij zijn ­doelen meer moet uitkiezen. Greg koerst graag, maar hij moet zich intomen. Voor de ploeg, en zeker in zijn geval, tellen alleen de grote overwinningen. Hij moet de kleinere koersen laten varen.' (foto: Giovanni van den Berghe)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven