Like ons!
AD: Kruijswijk en Poels voor afschaffen Sportgala, Van der Poel en Mollema tegen

Algemeen nieuws

AD: Kruijswijk en Poels voor afschaffen Sportgala, Van der Poel en Mollema tegen

Een onderzoek van het Algemeen Dagblad onder 75 mensen uit de sportwereld heeft opgeleverd dat veertig procent voor het afschaffen van het Sportgala is. Onder de dertig criticasters van het huidige gala zijn onder meer Steven Kruijswijk en Wout Poels.

Zij scharen zich achter Sven Kramer, die meteen na het laatste Sportgala aangaf dat het beter afgeschaft kan worden. Ieder jaar weer is er veel kritiek op de nominaties. De overkoepelende mening Kruijswijk en consorten is dat het appels met peren vergelijken is in de huidige opzet. Ook Anna van der Breggen kan zich vinden in die stelling. 'De Sportvrouw van het Jaar bestaat niet.'

Toch zijn er ook veel sporters of mensen uit de sportwereld die het gala graag behouden. Alhoewel; de meesten van hen zien graag wel een Sportgala, maar dan wel in een andere opzet. Zo moeten er onder meer veel meer sporters genomineerd worden. Onder deze categorie staan onder meer Mathieu van der Poel en Bauke Mollema in de lijst van het AD. (foto: LottoNL-Jumbo)

Opvallende fietskleding van Cycology!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven