Like ons!
Dumoulin compleet verrast door dankbaar Giant met prachtige Van Gogh-fiets

Algemeen nieuws

Dumoulin compleet verrast door dankbaar Giant met prachtige Van Gogh-fiets

Tom Dumoulin heeft recent een wel heel speciale fiets in ontvangst mogen nemen van sponsor Giant. In een speciale video krijgt de Nederlander een speciaal voor hem gemaakte Vincent van Gogh-racefiets.

Dumoulin houdt van kunst en van het werk van Van Gogh in het bijzonder, zo vertelt hij. 'Enkele weken geleden was ik met Giant in Hongkong en zij beloofden mij een cadeau.' Eenmaal aangekomen in de Van Gogh Village in Nuenen staat er een prachtige, gele fiets voor hem klaar. 'Wauw, heel cool.'

'Als je naar de fiets kijkt, zie je meteen Van Gogh, met de bloemen en de manier van schilderen. Er is niemand in de wereld die zulke bloemen maakte, heel speciaal.' Ook de tekst 'One must work and dare if one really wants to live', op het frame kan op goedkeuring rekenen.

Giant: 'Privilege om Tom Dumoulin te helpen'

Voor Giant gold de fiets als een afscheidscadeau na jaren trouwe dienst bij Team Sunweb. De ploeg van Dumoulin gaat in 2019 op fietsen van Cervelo rijden. 'Het was een privilege om Tom Dumoulin te helpen op zijn weg om wereldkampioen en grote ronde-winnaar te worden. Met deze limited edition van de Giant TCR vieren we zijn tijd bij Giant en zijn Nederlandse achtergrond.'

Altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste wielernieuws? Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven