Like ons!
Van Baarle: 'Natuurlijk is het klote, maar ik ga er vanuit dat de ploeg blijft bestaan'

Algemeen nieuws

Van Baarle: 'Natuurlijk is het klote, maar ik ga er vanuit dat de ploeg blijft bestaan'

Dylan van Baarle en zijn collega’s zagen het nieuws niet aankomen: Sky stopt met de sponsoring van de wielerploeg na 2019. Maar het nieuws is intern goed opgepakt en de focus is alweer op het seizoen, laat de Nederlander van de Sky-ploeg weten aan RTV Utrecht. Bovendien is de verwachting bij de Nederlander dat de ploeg gewoon blijft bestaan.

‘Het is allemaal heel onverwachts. De neuzen moeten nu weer dezelfde kant op en er een heel goed seizoen van maken’, begint Van Baarle. ‘Natuurlijk is het klote, maar ik heb er vertrouwen in dat Dave (Brailsford, ploegbaas, red.) een nieuwe sponsor gaat vinden. Ik denk dat iedereen er zo over denkt. Het was niet leuk gisteravond, maar vandaag was het weer business as usual.’

Van Baarle kwam dit jaar bij de ploeg en zijn contract loopt op hetzelfde moment af als de sponsordeal met Sky. Dat maakt voor hem geen verschil. ‘Ik moet sowieso mijn stinkende best doen om überhaupt contractverlenging af te dwingen. Ik wil dat deze ploeg doorgaat. Niet alleen voor de renners, maar er zijn ook zoveel stafleden die dan zonder baan komen. Ik zit zeker niet met een dubbel gevoel. Ik ga er gewoon vanuit dat de ploeg blijft bestaan.’ (foto: Instagram Van Baarle)

Altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste wielernieuws? Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven