Like ons!
'Door ranzig kantje Sky zullen sponsoren twee keer nadenken voor ze instappen'

Algemeen nieuws

'Door ranzig kantje Sky zullen sponsoren twee keer nadenken voor ze instappen'

Dave Brailsford zal een flinke kluif krijgen aan het zoeken van een opvolger van Sky als hoofdsponsor van de wielerploeg. Dat stelt Michel Wuyts in zijn reactie bij Sporza. Dit vanwege het schimmige verleden van Sky, maar ook vanwege onder meer de Brexit.

‘Als ze een nieuwe grote sponsor willen vinden, zullen ze het naar de internationale markt moeten opengooien’, stelt Wuyts. Sky is van oudsher vooral een Britse ploeg. ‘De Brexit zal de Britse bedrijven sowieso pijn doen en die zullen minder geneigd zijn om toe te happen’, voorspelt de commentator.

‘Bovendien hangt er nog altijd een ranzig kantje aan Sky’, doelt Wuyts op dopingbeschuldigingen uit het verleden. Recentelijk de salbutamol-zaak rondom Chris Froome, maar eerder ook de verdachte levering aan Bradley Wiggins en de vermoedelijke dopingpraktijken van teamarts Richard Freeman. ‘Ook dat zal voor problemen zorgen. Sponsoren zullen twee keer nadenken voor ze erin stappen.’ (Foto: Twitter)

Altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste en leukste wielernieuws? Meld je aan en ontvang jouw wielernieuws via Whatsapp!

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven