Like ons!
Van Baarle kiest voor andere voorbereiding: 'Die kans ga ik zeker niet laten liggen'

Algemeen nieuws

Van Baarle kiest voor andere voorbereiding: 'Die kans ga ik zeker niet laten liggen'

Dylan van Baarle kiest in 2019 voor de Tour Down Under als eerste koers van het jaar. De Nederlander vertelt aan RTV Utrecht dat hij een andere voorbereiding kiest op het klassieke voorjaar.

'Dat is een leuke, eerste ervaring. Daar ben ik nog nooit geweest. Ik ga het eens via die weg proberen', zegt Van Baarle over de koers in Australië. Alles staat bij de man van Team Sky in het teken van het openingsweekend met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. 'Dat is de eerste kans die er is, die ga ik zeker niet laten liggen. Ik probeer daar met een goede conditie aan de start te staan.'

Van Baarle hoopt dat Team Sky in het voorjaar het voortouw neemt in de klassiekers. 'We moeten net zo gaan koersen zoals ze bij Quick-Step deden. Het belangrijkste is dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ik denk dat we dan de meeste kansen hebben.' Na het voorjaar heeft hij andere ambities. 'Ik hoop op de Tour of de Vuelta, dat moet het voorseizoen zich gaan uitwijzen.' (foto: social media Van Baarle)

LEES OOK: Gespot op Strava: Van Baarle warmt zijn diesel langzaam op in heuvels van Monaco

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven