Like ons!
Bahrain-Merida en McLaren: 'We willen de beste wielerploeg ter wereld worden'

Algemeen nieuws

Bahrain-Merida en McLaren: 'We willen de beste wielerploeg ter wereld worden'

Bahrain-Merida en McLaren hebben een gezamenlijk doel; de wielerformatie met een voor wielerbegrippen andere aanpak naar de absolute wereldtop leiden. In gesprek met VeloNews is ploegbaas Brent Copeland dolenthousiast over de mogelijkheden.

'Ons ultieme doel is om de beste wielerploeg ter wereld te worden. Dit gaat niet alleen over een sponsor en zichtbaarheid, ze zijn voor vijftig procent partner. Het is een langetermijnproject, zonder deadline. We kunnen heel veel van McLaren leren. Dit is niet alleen goed voor ons team, maar voor de hele wielersport. Dat ze partners zijn, is een game-changer. Dat gebeurt niet veel in de wielerwereld', aldus Copeland.

McLaren is sinds de bekendmaking van het nieuws al druk aan het werk met Bahrain-Merida. In 2019 zal het nog op een afstand kijken en leren, in 2020 staat de Formule 1-renstal mogelijk al op het shirt. Het Britse merk heeft de beschikking over technologie├źn die zullen worden gedeeld met de wielerploeg. Het budget zal niet ineens enorm stijgen tot Team Sky-begrippen, Copeland meldt dat McLaren vooral veel know-how en ervaring brengt. De windtunnel in Zuid-Londen draait reeds overuren. (foto: Bahrain-Merida/Bettini Photo)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven