Like ons!
Dumoulin op weg naar Giro: 'Ben nog niet zo goed geweest in deze periode'

Algemeen nieuws

Dumoulin op weg naar Giro: 'Ben nog niet zo goed geweest in deze periode'

Tom Dumoulin is tevreden over zijn huidig vormpeil. De oud-Girowinnaar reed naar een elfde plek in Milaan-Sanremo en deed in de Tirreno-Adriatico mee voor het eindpodium

'De vorm is nog niet super, maar het is niet te goed al of te slecht. Ik denk dat ik sta waar ik nu moet staan. Eerlijk gezegd denk ik dat ik nog niet zo goed ben geweest in het begin van het seizoen. Met een vierde plek in Tirreno kan ik niet klagen. In Sanremo wilde ik Alaphilippe volgen, maar ik heb die overdrive niet meer. Daarvoor heb ik te veel hoogtestages gehad', vertelde hij aan CyclingNews.

Dumoulin: 'Seizoensstart is zonder problemen'

De oud-Girowinnaar blikte ook vooruit naar de komende maanden.'Nu ben ik thuis voor twee weken en daarna ga ik weer op hoogte, gevolgd door Luik. Dan rust ik een beetje en is het tijd me echt voorbereiden op de Giro. Mijn seizoensstart is zonder problemen en daarmee en goed fundament. Het betaalt zich nog niet uit in resultaten, maar dat is prima. Voor de Giro en de Tour krijg ik een topploeg mee dus ik zal mijn best gaan doen.'(Foto: Team Sunweb / Cor Vos)

Poll

Wat verwacht je van Dumoulin in de Giro?

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven