Like ons!
Reactie Van Aert na enerverende Parijs-Roubaix: 'Had Michael graag willen eren'

Algemeen nieuws

Reactie Van Aert na enerverende Parijs-Roubaix: 'Had Michael graag willen eren'

Wout van Aert kende behoorlijk wat pech onderweg naar Roubaix. Na zich knap te hebben teruggevochten naar het front van de wedstrijd, moest hij zijn inspanning later in de koers bekopen en finishte uiteindelijk buiten de eerste tien.

'Ik ben echt helemaal leeg', laat een nauwelijks aanspreekbare Van Aert op de website van zijn ploeg weten. 'De laatste twintig kilometer waren een ware hel en ik ben heel diep moeten gaan. Ik wilde nog voor een zesde plaats gaan, maar de energie in mijn benen was er niet meer.'

'Je weet dan dat het voorbij is. Ik heb door pech in het Bos en vervolgens door een valpartij veel energie moeten verbruiken om terug te keren. Hierna kon ik ook mijn buitenblad niet gebruiken waardoor ik in de finale op het binnenblad reed. Jammer, maar ook dat is koers. Ik had de benen en wilde er voor gaan', aldus de zichtbaar aangeslagen Van Aert.

Van Aert: 'Ik ga zeker terugkomen'

Daarnaast laat Van Aert weten dat de koers op zichzelf niet het enige was waar hij tijdens de race aan dacht. 'Ik zit hier wel in veel gelukkigere omstandigheden dan vorig jaar na deze koers. Ik had Michael (Goolaerts) graag willen eren met een topklassering. Ik ga daarom zeker terugkomen om proberen te winnen.' (Foto: Screenshot Sporza)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven