Like ons!
Felline mikt voor Trek op eerste klassiekerwinst in 2018: 'Als ik sterker ben, ben ik kopman'

De Klassiekers

Felline mikt voor Trek op eerste klassiekerwinst in 2018: 'Als ik sterker ben, ben ik kopman'

Fabio Felline hoopt dit jaar een klassieker bij te schrijven op zijn erelijst. De Italiaan, die zowel op de kasseien als in het Ardense werk al sterke staaltjes heeft laten zien, laat aan Cyclingnews weten dat het hem niet uitmaakt welke klassieker hij wint, als hij er maar één wint.

Felline, die in de Omloop zijn klassiekerseizoen zal starten, kent binnen zijn ploeg sterke concurrenten voor de klassiekers. Met John Degenkolb en Bauke Mollema heeft hij bewezen winnaars in zijn ploeg. Toch is ook Felline een niet te onderschatten pion. Hij reed in zowel de E3 Prijs, de Strade Bianche en de Omloop het Nieuwsblad al in de top tien. 

Gevraagd naar de taakverdeling binnen de ploeg antwoordt de Italiaan: 'Ik denk dat John (Degenkolb, red.) en Mollema de twee renners zijn die het meest hebben laten zien, maar we hebben vier of vijf renners die op hetzelfde niveau zitten en als die in een race een hoog niveau halen dan kunnen zij kopman zijn. Als ik sterker ben werken ze voor mij en ik denk dat het voor iedereen zo is. We moeten eerlijk zijn tegen elkaar. Als ik sterker ben, ben ik kopman en als Jasper (Stuyven, red.) sterker is, is hij de kopman. Ik denk dat iedereen zo de kans heeft om iets te proberen.' (Foto: Trek-Segafredo/Jamie Forrest)

 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven