Like ons!
Van Avermaet grote favoriet in de Omloop: 'Als alles goed gaat, ben ik erbij in de finale'

De Klassiekers

Van Avermaet grote favoriet in de Omloop: 'Als alles goed gaat, ben ik erbij in de finale'

Greg Van Avermaet loopt niet weg voor zijn rol als grote favoriet in de Omloop het Nieuwsblad. De renner van BMC won vorig jaar en toonde bovendien al aan dat hij in goede vorm is.

Sportief directeur Valeria Piva zet op de officiële website van de ploeg al zijn geld op Van Avermaet. 'Met hem hebben we een duidelijke leider en een sterke kopman. Hij heeft een goede vorm en is gemotiveerd om de Omloop weer te winnen. De finale is veranderd en is nu zwaarder, dat ligt Greg beter. Iedereen zal naar ons kijken met de regerend kampioen in de ploeg om de wedstrijd te controleren. Wij lopen niet weg voor die verantwoordelijkheid.'

Van Avermaet zelf zegt goed voorbereid aan de start te staan. 'De vorm is daar en nu heb ik alleen wat geluk nodig met het wedstrijdverloop. Als alles goed gaat, ben ik erbij in de finale en kan ik hopelijk winnen. Ik hou van deze finale. Het wordt cool om te rijden op de oude finale van de Ronde van Vlaanderen, met de Muur en de Bosberg.' (foto: Chris Auld Photography)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven