Like ons!
Trentin vol vraagtekens voor de Omloop: 'Weet niet hoe mijn vorm is ten opzichte van de rest'

De Klassiekers

Trentin vol vraagtekens voor de Omloop: 'Weet niet hoe mijn vorm is ten opzichte van de rest'

Matteo Trentin zou vooraf misschien wel opgeschreven worden als één van de outsiders voor de Omloop het Nieuwsblad op zaterdag. De Italiaan van Mitchelton-Scott houdt echter een flinke slag om de arm wat betreft presteren in het openingsweekend.

Via de officiële kanalen van de ploeg stelt Trentin dat hij na een ribblessure in januari niet weet hoe hij ervoor staat. 'Ik weet eerlijk gezegd niet hoe mijn vorm is ten opzichte van de rest van de klassieke jongens. Ik heb twee wedstrijden gereden in Spanje, waar het terrein anders is en waar niet zoveel klassieker-specialisten reden.'

In Murcia en Almeria liet Trentin zich desondanks al wel van voren zien en dus mogen we hem toch opschrijven? 'We komen net terug van een heel goed trainingskamp in Almeria en sinds mijn blessure voel ik mij steeds beter. Het is nog vroeg in het seizoen, maar ik ben blij met mijn vorm in Murcia en Almeria. Dit weekend zal het niveau echter anders zijn. Als Luke Durbridge en ik goede benen hebben, dan kunnen we erbij zitten op de sleutelmomenten. Het wordt belangrijk om onszelf te testen tegenover de andere specialisten.' (foto: Mitchelton-Scott)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven