Like ons!
Matthews: 'Ik wil eindelijk een klassieker winnen en ik heb besloten dat het niet uitmaakt welke'

De Klassiekers

Matthews: 'Ik wil eindelijk een klassieker winnen en ik heb besloten dat het niet uitmaakt welke'

Michael Matthews is een verliefde puber als het om Milaan-Sanremo gaat. De Australiër van Team Sunweb wil dolgraag een keer winnen, al werd hij tot dusverre alleen een keer derde, in 2015.

De renner, die net hersteld is van een schouderblessure, vertelt in het Algemeen Dagblad dat hij houdt van Italië en van Milaan-Sanremo. Hij houdt van de afstand en van de kansen voor alle soorten renners. 'Ik ben er al dichtbij geweest, dus ik weet dat mijn droom geen onmogelijke is', stelt de man, die weet wat hij anders moet doen. 'Ik denk dat ik de voorbije jaren te veel druk op mezelf heb gezet voor Milaan-San Remo. Ik wil te graag.'

'Ik ben te angstig geweest om fouten te maken, maar door die nervositeit maakte ik juist fouten. Daarom wil ik nu minder stressen en meer genieten', vervolgt hij. 'Ik wil eindelijk een klassieker winnen en ik heb besloten dat het niet uitmaakt welke. Ik wil goed zijn in Milaan-San Remo, daarna in de Vlaamse klassiekers over de kasseien en daarna ook nog in het Ardense drieluik. In dit voorjaar stop ik alles wat ik in mij heb; de rest van het seizoen is voor mij minder belangrijk.' (foto: Twitter Matthews)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven