Like ons!

De Klassiekers

Rentree Tafi (52) in Parijs-Roubaix stap dichterbij: 'Heb een grote ploeg gevonden'

De droom van Andrea Tafi om twintig jaar na zijn zege opnieuw mee te doen in Parijs-Roubaix lijkt steeds werkelijker te gaan worden, ook al is de Italiaan al 52 jaar. Hij zegt nu zelfs een ploeg te hebben gevonden om zijn droom te verwezenlijken.

‘Iedereen zegt dat ik gek ben, ik vind van niet. Ik volg mijn hart. Ik weet hoe moeilijk het wordt, maar ik wil ook zien waar mijn limieten liggen’, begint Tafi over zijn uitdaging. ‘Ik ga er geen resultaat op plakken. Ik ga trainen en zien waar ik uitkom. Het gaat zwaar worden de komende maanden, maar ik wil dit absoluut doen. Het is iets wat nog niemand ooit heeft gedaan in het wielrennen.

Tafi vindt 'grote ploeg' voor Roubaix-droom

Tafi zegt al een ploeg te hebben gevonden voor zijn Parijs-Roubaix-rentree. Het is in ieder geval niet Deceuninck-Quick Step, vertelt hij tegen Het Laatste Nieuws. ‘Patrick (Lefevere, red.) zei: 'Andrea, ik heb een heel goede ploeg. Ik vind het mooi wat je voorstelt, maar ik kan je onmogelijk een plaats geven.' Dat is natuurlijk begrijpelijk. Gelukkig heb ik een andere grote ploeg gevonden. Ik kan helaas nog niet zeggen welke’, besluit Tafi. (Foto: Screenshot)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven