Like ons!
Terpstra: 'Alle klassiekers zijn een doel, we zijn niet in de positie om te kiezen'

De Klassiekers

Terpstra: 'Alle klassiekers zijn een doel, we zijn niet in de positie om te kiezen'

Niki Terpstra maakt zich bij Direct Energie op voor een seizoen waarin hij maar één ding hoeft te doen: Aanvallen. De Nederlander kijkt enorm uit naar zijn eerste seizoen bij een nieuwe ploeg. 

Terpstra koos vol overtuiging voor de Franse formatie, omdat hij een vrije rol krijgt, waarin hij zijn eigen plan mag trekken. 'Iedereen gaat naar de Tour om aan te vallen en in de klassiekers zal iedereen in steun rijden voor mij, dat is mooi', zo glundert Terpstra in een video op de officiële kanalen van Direct Energie.

'De integratie in de ploeg is nog een proces, maar het gaat goed van mijn kant. Ik voel me welkom en ik hoop dat de rest blij is met mij', vervolgt de Nederlander. 'Het is een groot avontuur. Ik leer Frans, alles is nieuw en ik zal me moeten aanpassen.'

Na de winst in de Ronde van Vlaanderen is zijn honger naar meer succes zeker nog niet gestild. 'Ik ben blij, maar voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar. Ik hoop er nog eens te winnen. Als ik daar niet in geloof, dan lijkt me dat niet goed. Alle klassiekers zijn een doel, we zijn niet in de positie om te kiezen. Ook een etappezege in een grote ronde ontbreekt nog.' (foto: Direct Energie printscreen)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven