Like ons!
[Update] Van Baarle traint voor het eerst weer op de weg na val in Omloop

De Klassiekers

[Update] Van Baarle traint voor het eerst weer op de weg na val in Omloop

Dylan van Baarle heeft Omloop Het Nieuwsblad als veertiende uitgereden, maar dat deed hij met een pink uit de kom. Dat zegt de Sky-renner tegen WielerFlits. Van Baarle kwam binnen in het peloton.

‘Er was een valpartij en dan raak je wat mensen en dan gebeurt zoiets’, zegt Van Baarle, die veel pijn heeft. ‘Het gebeurde op de Wolvenberg.’ Van Baarle raakte door de val achterop. ‘Op de Molenberg kwam ik net terug aansluiten, maar daar gingen ze vol, dus dan zit je er niet bij.’

Van Baarle besloot de koers wel uit te rijden. ‘Ik heb mijn vinger teruggezet. Dat is het enige wat je kunt doen. Toen deed het ook nog geen pijn’, aldus Van Baarle. (Foto: Screenshot)

Update - 8.10 uur (3 maart 2019): Gevallen Van Baarle moet Kuurne-Brussel-Kuurne geblesseerd missen

Dylan van Baarle start vandaag niet in Kuurne-Brussel-Kuurne. De Sky-renner viel gisteren in de Omloop Het Nieuwsblad. Het is nog onduidelijk wat zijn handblessure precies inhoudt. Maandag gaat de Nederlander voor medisch onderzoek naar Manchester en waarschijnlijk een operatie', laat hij weten op de ploegsite.

Update II - 18.20 uur (6 maart 2019): Operatie Van Baarle geslaagd

Dylan van Baarle heeft de operatie aan zijn hand achter de rug. Dat liet hij weten via Instagram Stories. Daarop liet hij zijn ingepakte hand zien, die een nieuwe inhoud bevat. ‘Een plaatje met vijf schroeven erin. Ik ga kijken hoe ik me de komende dagen voel om weer op de fiets te springen.’

Update III - 10.05 uur (18 maart 2019): Van Baarle terug in training

Goed nieuws uit het kamp van Team Sky. Dylan van Baarle start een goede twee weken na zijn val in de Omloop Het Nieuwsblad terug op de fiets. De Nederlander is begonnen aan zijn eerste training op de weg sinds een handblessure die hij opliep in de valpartij in het openingsweekend hem aan de kant hield.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven