Like ons!
Terpstra wil finetunen bij Direct Energie: 'Zaten te ver op de Molenberg'

De Klassiekers

Terpstra wil finetunen bij Direct Energie: 'Zaten te ver op de Molenberg'

Niki Terpstra kende qua prestatie niet de uitslag die hij had gewild. De Nederlander, die nu voor Direct Energie rijdt, werd twintigste. Geen resultaat waar hij op had gehoopt, maar desondanks is hij niet ontevreden.

‘Het ging goed, het was een mooie koers. Die vijf reden weg en we zijn er niet meer bij gekomen’, zegt Terpstra bij de NOS. ‘Op het moment dat we stilvielen, konden zij steeds seconden pakken. Ze hebben op het einde goed doorgereden en ze moeten wel goed hebben samengewerkt, want wij reden ook hard.’

‘Het was geen topuitslag, maar ik heb wel een lekkere koers gereden’, concludeert Terpstra, die zijn  eerste klassieker voor Direct Energie reed. ‘Het was anders. De Quick-Step-mannen waren één van de stoorzenders, waardoor de samenwerking niet goed was in onze ploeg. Dan heb je ze opeens tegen je. Maar ik ben tevreden met hoe de jongens gereden hebben. We kunnen nog wat finetunen, maar het ging goed’, zegt Terpstra bij het AD.

Ligthart: 'We zaten te ver op de Molenberg'

Eén van de mannen die Terpstra moest helpen was Pim Ligthart, die ook deze winter de transfer naar Direct Energie maakte. ‘Tot de Molenberg ging het prima, maar daar zaten we te ver. We wilden Niki goed afzetten, maar we zaten te ver. Hij maakte wel een goede indruk’, zegt de Nederlander tegen In de Leiderstrui.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven