Like ons!
Groenewegen volgend jaar weer in klassiekers: 'Milaan-Sanremo zou mooi zijn'

De Klassiekers

Groenewegen volgend jaar weer in klassiekers: 'Milaan-Sanremo zou mooi zijn'

Dylan Groenewegen reed in het openingsweekend Kuurne-Brussel-Kuurne, maar dat is ook de enige klassieker waar we hem dit jaar konden bewonderen. Verder gaat de focus op de Tour de France en de Vuelta a Espana later in het jaar. Wel hoopt Groenewegen volgend jaar weer te scoren in de klassiekers.

‘De doelen liggen nu op het pure sprinten. Het kan nog als ik iets ouder ben’, zegt Groenewegen tegen het Algemeen Dagblad. ‘Het zou mooi zijn om Milaan-Sanremo een keer te winnen. Volgend jaar starten we daar zeker. De Ronde van Vlaanderen is iets te zwaar, maar Parijs-Roubaix vind ik heel mooi’, aldus Groenewegen.

Groenewegen: 'Geel dragen in Tour de France zou mooi zijn'

Het betekent niet dat Groenewegen het hele voorjaar niets te doen heeft, want er worden ook gewoon koersen als Parijs-Nice, die zondag van start gaat, verreden. ‘In Parijs-Nice wil ik gewoon winnen. De overeenkomsten zijn er, maar de Tour staat ver boven alles. Dat is echt het belangrijkste doel. Het zou mooi zijn als ik dit jaar de eerste rit won. Het geel dragen zou heel mooi zijn’, blikt Groenewegen vast vooruit op de Tour. (Foto: Joris Verwijst / In de Leiderstrui)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven