Like ons!
Roche heeft geen probleem met gedeeld kopmanschap en start met Dennis in Giro d'Italia

Giro d'Italia

Roche heeft geen probleem met gedeeld kopmanschap en start met Dennis in Giro d'Italia

Nicholas Roche zal het kopmanschap delen met Rohan Dennis in de Giro d'Italia. De Ier laat tegenover Velonews weten dat hij in mei voor een goed resultaat wil gaan in Italië. Het beste resultaat van Roche in een grote ronde tot nu toe is de vijfde plaats in de Vuelta van 2013.

Rochie ziet al in de eerste etappe goede kansen voor zijn ploeg: 'We beginnen met een tijdrit, dus ik denk dat Rohan Dennis een goede kans heeft op de roze trui, daarna wil hij ook proberen om een klassement te rijden. Ik heb altijd gezegd dat het geen enkel probleem is om in een grote ronde met twee of drie beschermde rijders te starten.'

Als Roche vooruitblikt naar de Giro maakt hij zich weinig zorgen om wie hij moet verslaan. 'Het is gewoon zoals elke grote ronde. De toprijders zijn er, daarom zijn het ook grote rondes en daarom is het zo moeilijk om daar resultaten te halen. Als Dumoulin er niet is, dan is Quintana er. Is Quintana er niet dan is Valverde er weer. Als Valverde er niet is, is Contador er. En als Contador er niet is, is Froome er wel.' (Foto: Twitter)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven