Like ons!
Aru wil droom laten uitkomen: 'Wat is er mooier dan in Italiaanse kampioenstrui Giro winnen?'

Giro d'Italia

Aru wil droom laten uitkomen: 'Wat is er mooier dan in Italiaanse kampioenstrui Giro winnen?'

Fabio Aru heeft in de Spaanse krant Marca uitgebreid over zijn dromen gesproken om de Giro van 2018 op zijn naam te schrijven. 'De opvolger van Tom Dumoulin' heeft bewust de overstap gemaakt naar UAE Team Emirates om met een sterk team aan de start te staan in Jeruzalem, waar de proloog wordt verreden.

'Binnen UAE heerst rust en dat is een ideale omgeving om dingen goed te doen', begint de Italiaan zijn interview. 'Ik denk dat dit hét moment was om te wisselen van team. Ik wil met goede ploegmaten zoals Diego Ulissi, Marco Marcato en Manuele Mori aan de start staan. Zij kunnen me helpen om mijn droom te verwezenlijken en de roze trui te winnen. We hebben alle kans om te winnen. Wat is er mooier dan in de Italiaanse kampioenstrui de Giro winnen?', zegt Aru. 

De Italiaan weet dat Chris Froome en Dumoulin zijn grootste concurrente zullen zijn in Italië. 'Froome is een groot kampioen en zijn team is erg sterk maar desondanks ga ik het hem erg moeilijk maken. Tom heeft bewezen een van de sterksten te zijn. Hij weet wat het is om de Giro te winnen en hij zal dat willen herhalen. Als hij bewust de Ronde van Italië rijdt, zal hij goed rijden', besluit de UAE-renner. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven