Like ons!
Lotto Fix ALL zorgt voor dé Giro-prank: 'Laten we ons verstoppen en kijken wat er gebeurt'

Giro d'Italia

Lotto Fix ALL zorgt voor dé Giro-prank: 'Laten we ons verstoppen en kijken wat er gebeurt'

Adam Hansen en Tim Wellens hebben in etappe 8 van de Giro d'Italia gezorgd voor de prank van de dag, zo verklapt Hansen in gesprek met Cycling Weekly. De twee renners van Lotto Fix ALL gingen in de aanval, maar ze besloten zich te verstoppen. Letterlijk.

Wellens en Hansen wilden vanuit het peloton nog naar de kopgroep toe springen, maar ze beseften zich al snel dat dit een kansloze missie was. Mitchelton-Scott was vol in de achtervolging op het tweetal, maar die waren allang niet meer voorop. 'We hadden een mooi gaatje op het peloton, maar we hoorden dat het verschil met de kopgroep nog steeds tweeënhalve minuut was en we wisten dat het niet zou gaan lukken het gat te overbruggen. We dachten: laten we ons verstoppen en kijken wat er gebeurt.'

Wellens en Hansen zullen zich rot gelachen hebben toen ze in de remmen knepen. 'We gingen linksaf naar een parkeerplaats voor caravans en verstopten ons om de hoek. Het peloton passeerde ons en wij stapten weer op de fiets om aan te sluiten bij het peloton. Iedereen moest lachen', aldus Hansen, die de prank vervolgens afrondde door naar de kop van het peloton te rijden. 'We zagen Mitchelton-Scott flink achtervolgen op kop. Ze keken naar voren, naar ons, naar voren en weer naar ons. Ze zeiden: waar komen jullie ineens vandaan?' (foto: Sporza)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven