Like ons!
Olivier kijkt na harde valpartij alweer vooruit naar rentree: 'De gretigheid, die is er al'

Nederlanders

Olivier kijkt na harde valpartij alweer vooruit naar rentree: 'De gretigheid, die is er al'

Daan Olivier is erg gretig om weer op de fiets te stappen, dat laat hij weten in een blog op Develo. De Nederlander die in zijn tweede koers van het seizoen hard onderuit ging, moet voorlopig het wielrennen op een tv-scherm volgen. Olivier heeft namelijk een breuk in zowel zijn knie als in zijn voet. 

In de blog laat Olivier ook weten dat het lastig was om toch naar de koers te kijken. De Nederlander ging op het F1-circuit van Melbourne onderuit en bleef de race in Geelong verder volgen. 'Ik ging naar de start en keek de race in een barretje. Momenten als deze laten me realiseren hoe graag ik fiets en wedstrijden rijd. Niet kunnen doen wat je het allerliefste doet maakt je gefrustreerd maar ook erg gretig om zo snel mogelijk weer terug te komen.'

Olivier probeert zoveel mogelijk positieve punten van de crash mee te namen. Zo hoorde hij van veel collega's dat een crash hen uiteindelijk beter maakte. Misschien omdat ze nog gretiger waren of omdat ze gedwongen rust hadden genomen. Hoe Olivier daar over een paar maanden op terug kijkt valt natuurlijk niet te zeggen maar één ding weet hij al wel: 'De gretigheid, die is er al.' (Foto: LottoNL-Jumbo)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven