Like ons!
Eenkhoorn wil zich liever laten zien als 'betrouwbare ploeggenoot' dan als 'goede renner'

Nederlanders

Eenkhoorn wil zich liever laten zien als 'betrouwbare ploeggenoot' dan als 'goede renner'

Pascal Eenkhoorn is er veel aan gelegen om in de Ruta del Sol en de Abu Dhabi Tour het vertrouwen van zijn ploeggenoten terug te winnen. De nieuwkomer bij LottoNL-Jumbo werd geschorst na de slaapmedicatie-soap, maar hij mag zich eerder dan verwacht weer tonen.

Eenkhoorn, die ook al mee mocht op trainingskamp naar Spanje, vertelt aan Cycling Online dat hij betrouwbaar wil zijn. 'Het is nu zaak om te laten zien dat ik een betrouwbare ploeggenoot ben aan de renners van de ploeg en aan het kader van het team. Dat is nu misschien nog wel belangrijker dan dat ik laat zien dat ik een goede renner ben. Al ben ik daar natuurlijk voor gecontracteerd. Ik ga mijn best doen me in te spannen voor de ploeg.'

De 21-jarige Eenkhoorn zal drie dagen in de Ruta del Sol rijden, alvorens hij naar Abu Dhabi gaat. 'Omdat het reistechnisch niet zo handig was als ik de Ruta del Sol helemaal uit zou rijden, rijd ik daarom maar drie dagen mee in Spanje. Zodat ik goed voorbereid aan de start sta in mijn eerste WorldTour-wedstrijd in Abu Dhabi', legt hij uit. (foto: Instagram)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven