Like ons!
[Update] Reinders na sleutelbeenbreuk terug bij Roompot in 'zijn' Ronde van Drenthe'

Nederlanders

[Update] Reinders na sleutelbeenbreuk terug bij Roompot in 'zijn' Ronde van Drenthe'

Elmar Reinders van Team Roompot- Nederlandse Loterij heeft zaterdag bij de vierde etappe van de Tour of Oman zijn sleutelbeen gebroken, meldt zijn ploeg via twitter

De ploeg wenst hem een goed herstel toe. Dat herstel van een dergelijke breuk kost normaal gesproken zes weken. Reinders is niet de eerste renner van Roompot die moet toekijken. In de Ruta del Sol brak Jesper Asselman zijn enkel en ook hij ligt er daarom enkele weken uit.

Update - 20.30 uur
Roompot-Nederlandse Loterij heeft vooralsnog nog geen engeltje op zijn schouder. Na het uitvallen van Elmar Reinders in de Ronde van Oman en Jesper Asselman in de Ruta del Sol heeft ploeg opnieuw twee renners zien opgeven. Jeroen Meijers was zaterdag de eerste in de Ruta del Sol. De Nederlander is ziek, meldt hij op Twitter.

Van Goethem gaf er de brui aan in Oman. De renner laat ook via social media weten dat hij niet fit is. Een infectie aan de luchtwegen zorgde ervoor dat hij de vijfde etappe niet kon afmaken. 

Update II - 17.09 uur (7 maart 2018)
Elmar Reinders maakt zondag zijn rentree voor Roompot-Nederlandse Loterij in de Ronde van Drenthe. De Nederlander is hersteld van een sleutelbeenbreuk, meldt hij via de officiële kanalen. 'De vorm is nog een vraagteken, maar koersen door je geboortestreek is het mooiste wat er is', kijkt hij alvast vooruit.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven