Like ons!
Terpstra voor de klassiekers: 'Het is heel simpel: je moet antwoorden met de pedalen'

Nederlanders

Terpstra voor de klassiekers: 'Het is heel simpel: je moet antwoorden met de pedalen'

Niki Terpstra kijkt met veel vertrouwen uit naar het klassieke voorjaar. De Nederlander fietste al podiumplaatsen bij elkaar in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix en die laatste klassieker won hij zelfs in 2014. Genoeg reden dus om verwachtingen te hebben.

In alle kasseienklassiekers rijdt Terpstra van voren, maar hij heeft met Philippe Gilbert, Zdenek Stybar, en Yves Lampaert ook ploeggenoten die voor de zege kunnen rijden. 'We hebben een sterk team met verschillende renners, die allemaal op hun eigen manier kunnen scoren. We zullen moeten bewijzen dat wij het sterkste team in het peloton zijn. Andere ploegen zijn ook heel sterk. Op de finishlijn zullen we zien wie de sterkste is', vertelt hij aan VeloNews.

Terpstra houdt daarbij rekening met Peter Sagan en Greg Van Avermaet en hij sluit ook een verrassing niet uit. Quick-Step Floors zal moeten reageren. 'Het is heel simpel: je moet antwoorden met de pedalen. Je moet je niets aantrekken van kritiek als je niet wint. Dat is de media, laat journalisten hun werk doen, dan doe ik het mijne.' (foto: Twitter)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven