Like ons!
LottoNL-Jumbo 'heeft gegokt en verloren': 'De Poggio bleek net te lastig voor Danny'

Nederlanders

LottoNL-Jumbo 'heeft gegokt en verloren': 'De Poggio bleek net te lastig voor Danny'

LottoNL-Jumbo is teleurgesteld na Milaan-Sanremo. De ploeg hoopte met Danny van Poppel te kunnen sprinten voor de zege, maar hij werd vlak onder de top van de Poggio gelost. Jos van Emden was de beste op een 24e plaats.

‘Gezien het resultaat was het een teleurstellende dag’, reageert ploegleider Addy Engels op de website van LottoNL-Jumbo. ‘We kwamen hier voor een goede uitslag met Danny. We wisten dat het lastig ging worden op de Poggio, maar we hoopten dat het lukte. Het bleek net te lastig.’ Tweehonderd meter onder de top moest de sprinter lossen. ‘We hebben gegokt en verloren, volgende keer beter.’

‘Ik heb vandaag vooral geleerd hoe je je krachten moet doseren’, zegt Van Poppel. ‘Het ging niet slecht, maar op de Poggio kom ik dat kleine beetje te kort.’ Van Emden deed er alles aan, maar zat uiteindelijk alleen. ‘Danny kwam op een gaatje en dat heb ik dichtgereden, maar hij kon me niet volgen. Toen heb ik mijn eigen plan getrokken. Ik wilde aanvallen, maar de deur werd dichtgegooid. Ook in de sprint werd ik weggeduwd.’ (Foto: screenshot LottoNL-Jumbo)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven