Like ons!
Tolhoek blijft verbazen bij trots LottoNL-Jumbo: 'Hij probeerde nog weg te springen'

Nederlanders

Tolhoek blijft verbazen bij trots LottoNL-Jumbo: 'Hij probeerde nog weg te springen'

Antwan Tolhoek heeft zich geen dag hoeven aanpassen in het peloton bij zijn rentree in de Ronde van Californië. De Nederlander is in goede vorm en toonde dat ook weer tijdens de derde etappe.

Tolhoek, die er maanden uit lag met een knieblessure, was de hele dag attent en besloot op de laatste klim zelfs aan te vallen. 'Ik heb vandaag onwijs genoten. Niet alleen van de derde etappe, maar ook nog van gisteren', kijkt hij terug op de etappe van maandag, waarin hij met de besten omhoog klom op Gibraltar Road. 'Op het eind probeerden Neilson en ik nog naar de koplopers te springen, maar de wind maakte dat net te lastig.'

Ploegleider Frans Maassen kan alleen maar trots zijn op de prestaties van Tolhoek, van wie hij geen aanval leek te verwachten. 'Toen de finale was aangebroken, werd het een afvalkoers. Antwan probeerde op de laatste klimmetjes nog weg te springen. Dat was knap.' Het leverde niets op en dat met een tijdrit van 34 kilometer op woensdag voor de boeg. 'Tolhoek en Powless moeten dan vol aan de bak', weet ook Maassen. (foto: LottoNL-Jumbo)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven